Spring til indhold

Om SkipConnect

SkipConnect er en nyopstartet virksomhed, der er oprettet af Thomas Lykke Rasmussen og Mads Emil Marker Jungersen, som studerer BSc datavidenskab på Aarhus Universitet. Vi gør en dyd i at hjælpe dygtige studerende, der deler vores passion for data, med at omsætte viden til praksis.

Mere konkret har vi en vision om at løse problemer i erhvervslivet, vi håndplukker de dygtigste studerende så virksomheder hurtigt kan få ekstra hjælp uden et større rekrutteringsarbejde. Samtidig giver vi de studerende en platform hvorpå de kan markedsføre deres kvaliteter og projekter over for erhvervslivet.

Vi faciliterer

Om det er deep learning, machine learning, optimering, regressionsanalyser mm. Vi står klar til at hjælpe jer med at udnytte jeres data på bedst mulig vis.

  • Hurtigt og pålideligt konsulentarbejde til gode priser
  • Brobygning mellem dygtige studerende og ambitiøse virksomheder
  • Mulighed for et fleksibelt studiejob i et ungt og agilt miljø.

Historien bag SkipConnect

SkipConnect er dannet af to barndomsvenner. Hør mere om hvordan vi er blevet til, og hvorfor vi mener, der er behov for et junior konsulent hus her:

Kontakt os

Virksomhed?
Kontakt os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed. Vi giver gerne en kop kaffe, hvor vi kan snakke om mulighederne.

Studerende?
Har du lyst til at blive en del af teamet, eller vil du gerne videreformidle dine evner gennem en af dine projekter? Tøv ikke med at kontakte os på formularen her.