Spring til indhold

For virksomheder

Hvad vi tilbyder:

Hos SkipConnect tilbyder vi kvalificeret konsulenthjælp af dygtige studerende. Vi har en indgroet vilje til at løse opgaver, og det sker aller bedst, når der er et match mellem virksomheden og den studerende. Derfor har vi et stort fokus på at have et indgående kendskab til de studerende, som vi rekrutterer. Efter endt arbejde har I som virksomhed fri mulighed til at tilbyde den studerende et job.

Derved står vi får at etablere kontakten i mellem kvalificerede studerende og jeres virksomhed. De studerende er ansat hos os og står klar til både at arbejde selvstændigt eller i teams på at løse problemer der vedrører data science.

Processen

Helt konkret vil et typisk forløb for dig og din virksomhed kunne forløbe således:

  1. Din virksomhed bliver opmærksom på et projekt eller et problem, der vedrører data og beslutter sig for at kontakte SkipConnect.
  1. Vi gennemgår jeres problemstilling, vi bliver enige om en pris for at løse opgaven og kobler en eller flere data-talenter på opgaven.
  1. Vores data-talenter løser opgaven alene eller i samarbejde med jeres virksomhed.
  1. Jeres virksomhed har nu modtaget den fornødne assistance til at løse problemet og kan derfor fokusere på andre projekter.

Det lyder simpelt, og det er det i bund og grund også. Hvis der skulle være spørgsmål omkring hvordan vi arbejder, priser, eller opgaver så kontakt os endelig her.

Hvorfor SkipConnect?

Først og fremmest er SkipConnect en datascience virksomhed, det vil sige at vi har værktøjerne til at benytte “state-of-art” data science metoder på virkeligt data. Data science i sig selv er en branche, der har været i rivende udvikling de seneste år. Den udvikling har været en fast del af de studerendes studietid, dette betyder at de studerende typisk har en ret god forståelse for de nyeste metoder og modeller på området.

Derudover får I som virksomhed alt det bedste ved at ansætte konsulenter; i slipper for rekrutteringen, i får hurtig og kompetent hjælp samt muligheden for at afbryde samarbejdet når projektet er løst. Dette kan vi gøre til billigere priser end konkurrenterne.

Det er vores vision at hjælpe de studerende til at få den bedst mulige start på deres karrierer. Derfor kigger vi heller ikke skævt til jer som virksomhed hvis i tilbyder de studerende et fast job efter de har hjulpet jer i mål med opgaven.